40 RUNABOUT

Hoe combineer je het plezier van een open motorboot, het comfort van een motorjacht en de schoonheid van een stijlvol ontwerp in één boot? Het antwoord op deze uitdaging is de LongIsland 40 Runabout; een prachtig elegant motorjacht van 12 meter lang met een riante open kuip, een beschutte stuurstand met cabriokap en een royaal en comfortabel interieur.
De standaardindeling beschikt over een salon met L-bank, een eigenaarshut met vrijstaand bed, een natte cel met separate doucheruimte en een 2 persoons gastenhut.
Het brugdek met dinette, kombuis en stuurstand is zowel tijdens het varen als in de haven het sociale trefpunt aan boord. Wanneer de cabriokap gesloten wordt, is deze ruimte ook ’s avonds een prettige verblijfsruimte met riant uitzicht rondom.De open kuip biedt zoveel ruimte dat zelfs met een grote groep aan boord elke opvarende een comfortabele zitplaats heeft.
Door het doordachte onderwaterschip is de LongIsland 40 Runabout bij uitstek geschikt voor het varen op zee, daar biedt dit jacht de schipper onder alle omstandigheden veel vertrouwen.
Daarnaast laat de LongIsland 40 Runabout zich ontspannen over de Europese binnenwateren sturen.
De LongIsland 40 Runabout is het stijlvolle motorjacht voor korte trips met een groot gezelschap en voor lange reizen met een intiem gezelschap. 

TECHNISCHE DETAILS

Lengte12.00 meter
Breedte3.85 meter
Diepgang1.00 meter
Motor(en)2x Yanmar D 315-480pk
2x Volvo D 300-435pk IPS
Waterverplaatsing10.5 ton(s)
Brandstof2 x 750 liter
ClassificeringZee (B)
ConstructieComposiet/GRP/sandwich
Maximale snelheid+/- 45 knopen/knots

Kies een bootnaam:

Hier kunt u de brochure downloaden van deze boot.